alttxt

Gallagher afrastering

Elektrische afrasteringen

Een elektrische afrastering. Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het houden van dieren, maar wel een noodzakelijke voorwaarde. Een elektrische afrastering is nodig om het dier binnen te houden, maar werkt ook als bescherming voor en veiligheid van het dier zelf. Een zeer diervriendelijke oplossing, waarbij het dier zichzelf niet kan verwonden, zoals bij ander materiaal (prikkeldraad) wel het geval kan zijn. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Gallaghers elektrische afrasteringen zijn geschikt voor zowel professioneel als hobbymatig gebruik. Met onze producten maken wij dan ook uw afrastering op maat!

Het Gallagher-schap. Een scala aan producten voor het samenstellen van het perfecte raster. Maar niet alleen op zichzelf staande producten. Via dit schap verkopen wij een stukje zekerheid. De zekerheid dat u met de juiste producten naar huis gaat. De zekerheid dat u een betrouwbare afrastering kunt monteren. De zekerheid dat uw dieren veilig zijn en veilig blijven met materialen die in dienst staan van het comfort voor mens en dier. Materialen die door professionals worden gebruikt. Wat goed is voor de professional, is goed voor elke gebruiker. Afrastering voor een kleiner perceel hoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Vertrouw op de keuze van gebruikers met veel ervaring en laat u leiden door het advies van Gallagher.

Dit advies vertaalt zich in de eerste meter van het Gallagher-schap. Hier vindt u alle producten die Gallagher u adviseert voor het bouwen van een betrouwbare afrastering voor elk dier. Producten van hoogwaardige kwaliteit, landschapsvriendelijk en energie- en geldbesparend. Inclusief informatieboekjes met een overzicht van de producten die u nodig heeft per type afrastering.

            

Vanaf de tweede meter vindt u, gegroepeerd per type raster (A voor lintproducten, B voor Cord, etc.), varianten op hetzelfde thema uit de eerste meter. Basisproducten die een oplossing voor hetzelfde probleem kunnen bieden, maar in de uitvoering net even anders zijn. Laat u begeleiden en verleiden door het Gallagher-schap en kies voor “The Professional’s Choice”!

Er zijn globaal 2 type afrasteringen: mobiel en permanent. Maar een afrastering kent een groter onderscheid. Elk dier is anders, evenals de materialen. Kortom, er moet binnen deze twee types rekening gehouden worden met de geschiktheid van de materialen voor elk type dier. Wij kunnen u van dienst zijn met een vakkundig advies tot aan het plaatsen van een raster toe!

  • Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend
  • Copyright © BosVeeservice