alttxt

Dierenbenodigdheden

Honden & kattenvoer

Ook dierenvoeding is een hoofdstuk apart. Er zijn enorm veel soorten. Net zoals u willen wij het beste voor uw hond en kat. Wij hebben honden en kattenvoer van Excellent Topbrok. Een diervoeder met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Excellent Topbrok is een gevarieerde voeding voor volwassen honden. Excellent Topbrok beschikt namelijk over een rijke samenstelling van vitaminen en sporenelementen welk uw hond in een topconditie brengt. Excellent Topbrok wordt zeer goed opgenomen door de combinatie van vers vlees, kip en granen. Daarnaast is Excellent Topbrok 15mm groot waardoor de hond echt moet kauwen op de brokken. Het voordeel hiervan is dat tandsteen vorming wordt voorkomen. Ook voor uw puppy’s en jonge honden is er Excellent Topbrok!  

   

Ook voor uw kittens en volwassen katten heeft Excellent Topbrok een gevarieerde voeding. Excellent Topbrok beschikt namelijk aan een rijke samenstelling van vitaminen en sporenelementen welk uw kat en kittens in een topconditie brengt. Daarnaast word Excellent Topbrok zeer goed opgenomen door de combinatie van vers vlees, kip en vis.

  • Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend
  • Copyright © BosVeeservice