alttxt

Dierenapotheek

Huid-, uier-, wondverzorging / ontsmetting


 

Voor de gezondheid van de huid zijn bij ons diverse producten te verkrijgen in de vorm van shampoos en andere producten die het herstel van of de verbetering van de huid kunnen bevorderen.

Een hoge melkopbrengst en de beste melkkwaliteit kunt u alleen realiseren als uw dieren gezonde uiers en spenen hebben. Regelmatige behandeling is niet genoeg - preventie is beter. Direct na het melken is de infectiedruk hoog. Uierverzorging is een effectieve en bewezen methode om te voorkomen dat ziektekiemen binnendringen.

Bos Veeservice heeft een breed assortiment aan uierverzorgingsproducten. De beste ingrediënten in combinatie met extra veilige en desinfecterende speenverzorging. Uierontsteking door bacteriën wordt hierbij zo goed als voorkomen. De verzorgende componenten verzorgen en desinfecteren de speen voor een lange tijd.

                           

Bij wondverzorging wordt geprobeerd een optimale toestand te verkrijgen, waardoor een wond zo snel mogelijk geneest. Wonden beginnen altijd als een acute wond. De meeste genezen vanzelf, maar er kunnen factoren zijn die de genezing belemmeren. Daardoor kunnen wonden chronisch worden. Voor informatie of deskundig advies kunt u altijd bij ons terecht.

  • Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend
  • Copyright © BosVeeservice