alttxt

Boerenwinkel

Birth Alarm [te huur / te koop]


       

Heeft u een drachtige merrie? Spannende tijden! 
Toch kunt u met een gerust hart gaan slapen. Want Birth Alarm waarschuwt u tijdig wanneer het zo ver is! Al eeuwen is er een innige band tussen mensen en paarden. Die band is economisch én gevoelsmatig. Wie paarden fokt weet daar alles van. Vooral wanneer u één of meer drachtige merries heeft breken er spannende tijden aan. Uw paard heeft behoefte aan een vertrouwde omgeving en aan rust.

Hoe werkt de geboortemelder?
Als een merrie de eerste persweeën voelt, gaat ze korte of langere tijd volledig op haar flank liggen. In deze totale zijligging kan ze de hevige weeën opvangen. Birth Alarm signaleert deze houdingsverandering van de merrie en geeft u een signaal op het juiste moment op de bijgesloten mobiele telefoon. Door het gebruik van Birth Alarm kunt u dus altijd op tijd zijn bij de bevalling. Birth Alarm is uitgebreid in de praktijk getest op gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. (zie verder de brochure van Birth Alarm)

Bos Veeservice is officieel dealer van Birth Alarm.
Bij ons kunt u terecht voor verkoop, reparatie en de verhuur van Birth Alarm.

U huurt de Birth Alarm voor een periode van minimaal 1 week. Deze week gaat in op het moment dat u de Birth Alarm afhaalt bij de winkel. De huurprijs bedraagt € 50,- per week. Reserveren is noodzakelijk. Wij vragen per Birth Alarm een borgsom van € 150,-. Bij een correcte retourontvangst krijgt u de borg terug.

Iedereen die artikelen huurt bij Bos Veeservice dient zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). Bij het afhalen van de Birth Alarm maakt Bos Veeservice een kopie van het legitimatiebewijs.

De artikelen die u huurt zijn schoon en verkeren in goede staat. Dat betekent dat Bos Veeservice ervan uit gaat dat de artikelen ook weer schoon en in goede staat terug komen. Is dit niet het geval dan is Bos Veeservice genoodzaakt reiniging en/of reparatiekosten in rekening te brengen. Deze worden zo nodig verrekent met de borg.

  • Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend
  • Copyright © BosVeeservice